Senin, 21 Juli 2014

"Bestaat het huwelijk di de hemel?"


Antwoord: De Bijbel vertelt ons: "Ingin bij de opstanding trouwen de mensen niet en niet worden ze uitgehuwelijkt, ze zijn Dan als Engelen di de hemel" (Matteus 22:30). Dit adalah het antwoord van Jezus op een vraag lebih een vrouw mati tijdens haar leven verscheidene Malen getrouwd itu geweest-bertemu wie zou ze di de hemel getrouwd zijn (Matteus 22: 23-28)? Blijkbaar adalah het duidelijk bahwa zoiets er niet als het huwelijk di de hemel zal zijn. Dit betekent niet dat man en niet meer vrouw elkaar zullen kennen als ze di de hemel zijn. Dit betekent ook niet dat een man en vrouw geen hechte relatie meer zouden kunnen hebben di de hemel. Wat het lijkt aan te geven, adalah bahwa een man en niet langer vrouw getrouwd zullen zijn in de hemel.
De Reden dat er geen huwelijk di de hemel zal zijn adalah waarschijnlijk bahwa het niet langer nodig adalah. Wanneer Allah het huwelijk instelde, akta Hij bahwa om di bepaalde behoeften te voorzien. Sepuluh eerste zag hij dat Adam gezelschap nodig punya. "Tuhan, de Heer, dacht: Het adalah niet goed bahwa de mens Alleen adalah, ik zal een pembantu voor hem Maken mati bij hem masa lalu" (Kejadian 2:18). Eva de oplossing voor het zowel probleem van Adams eenzaamheid, als voor zijn een aan behoefte "hulp"; iemand om naast hem te staan ​​als mitra zijn en samen bertemu hem pintu het leven te gaan. Dalam de hemel zal er echter geen eenzaamheid meer zijn, en zullen er ook geen pembantu meer nodig zijn. Kami zullen pintu zijn omringd menigten gelovigen en Engelen (Openbaring 7: 9), en er zal di al onze behoeften worden voorzien, inclusief de behoefte aan gezelschap.
Sepuluh Tweede stelde Allah huwelijk het di om op mati manier de voortplanting en het vullen van de aarde bertemu mensen te bevorderen. De hemel zal echter niet bevolkt worden middels voorplanting. Zij mati naar de hemel gaan komen pintu daar geloof di de Heer Jezus Christus; ze zullen daar niet geschapen worden pintu voortplanting. Daarom adalah er geen doel dat het huwelijk kan vervullen di de hemel, ingin er adalah geen voortplanting dari eenzaamheid.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar